View My Stats

martes, 12 de junio de 2012

Lloret o Ciutat Vella, Batuda a un after i Albiol convida

Els incivilitzats que no es preocupin que al Raval ningú els hi dirà res.

García Albiol, ahir, al teatre Zorrilla de Badalona, on va fer balanç del primer any com a alcalde del PP.

Turisme al Raval

Necessitats simbiòtiques (Turista + Latero )

 
Els de Lloret s'han ofès per que s'ha dit que no volen ser com ells
( SOM I SEGURAMENT SEREM PITJOR)

L'Ajuntament de Lloret, molest amb els veïns de Ciutat Vella

4 comentarios:

  1. Parlant amb el llenguatge de l'Albiol, ja ens podem preparar si tots els "incivilitzats" de Badalona venen cap aquí !!!!

    Fins ara escoltaba quan els "incivilitzats" del raval interrogaven a alguns visitants tot preguntant si eren de Badalona, Santa Coloma o Canovelles.

    Pero si aquests Badalonins "incivilitzats" en lloc
    de venir de "visita" ara s'instalen aquí, ja ens podem preparar.

    Segur que tots recordem quan a l'estiu del 2008, molts "incivilitzats" de can zam i zona franca es varen venir a instalar al Raval.

    ResponderEliminar
  2. Dons ja ens en podem fer pagues, jo tenia l'esperança que el nou gobern de la Plaça Sant Jaume canviaria les coses, pero res de res,tot continua igual o pitjor.Es que ni filmotecas ni hotels ni res, mentre no treguin del Raval aquets individus que no tenen altre cosa per fer que embrutar-ho tot i passantse la nit al carrer cridant,perque com que no tenen altre cosa per fer, ja els atiparan als menjadors socials, que per la gent que ho necesita em semblen molt be,pero jo els exigiria una mica de civisme.

    ResponderEliminar
  3. De la mateixa menera que aquests "incivilitzats" amb el seu comportament i sobretot amb el vist i plau de l'anterior consistori varen aconseguir que molts veïns marxessin del barri, i d'altres hi haguessin de malviure.

    Pot-ser ara, no es mala idea d'exposar-los a ells a situacions que no els hi agraden per que deixin de molestar i desplaçar-los.

    Una sol.lució seria utilitzar guardia urbana, inspectors i agents socials per contenir aquesta onada de deixadesa, incivisme i delinquència que hi ha en el barri. Però com que l'actual consistori te els mateixos recursos humans que tenia el consistori anterior per abordar aquest problema ( i que com molts sabeu es regeixen per el sistema de "la vista gorda" o mirar cap el costat contrari). Encara que les ordres de dalt siguin diferents, si son els mateixos els que han de implementar-les, el resultat serà similar.

    Aleshores el millor es actuar amb aquestes iniciatives i propostes tan innovadores per incomodar a incivics i delinquents per desplaçar-los amb ballades de gegants, bastoners, trobades de puntaires i catifes de flors.
    Teòricament, si els hi ocupem l'espai amb aquestes activitats, com que no els hi agraden, marxaran.

    Pot-ser els veïns podriem cotribuir emitint 200 decibelis de Sardanes enfocats cap el carrer. Tot i que si això ho fem els veïns, la guardia urbana no ferà pas "la vista gorda" amb nosaltres i segurament a nosaltres si que ens multaran i haurem de pagar la multa. Però a ells seguirán sense dir-els hi res quan posen a tota pastilla els repertoris musicals que a tots ens ha tocat aguantar repetides vegades. En fi...

    ResponderEliminar
  4. En fi.tot plegat fa molta podor,La idea de fer activitats es molt bona, pero aixo es puntual, i seria en uns llocs determinats, pot ser a la plaça que hi ha la filmoteca,que es un lloc problematic, pero els desplaçara al lloc mes estret del carrer Robadors, i la idea sera bona per uns i dolenta per uns altres,i si no hi ha prou recursos humans per actuar es tenet d'optimitzar els que tenim que en altres llocs ve que es fa, i no es mes net el que mes neteja sino el que no embruta, i aqui de "porcs" en tenim molts, i la guardia urbana fan una feina de pena, els mossos encara actuan una mica,i els agents civics, no n'he vist mai cap,amb aquet panorama no anirem pas a millor, i aixo es molt depriment per els que vivim, treballem, i mes o menys ens estimem aquet barri.

    ResponderEliminar